Dat ik een documentaire familiefotograaf ben, is waarschijnlijk al wel duidelijk na het bekijken van alle foto’s op de website. :) Maar wie ben ik eigenlijk als persoon, als mens?

Ik omschrijf mezelf als een gevoelig mens. Een (best groot) deel van mijn leven is een uitdaging geweest door ziekte en verlies in mijn nabije omgeving. Maar hoe heftig dit alles ook is, ik ben me er zeer van bewust dat het leven vergankelijk is en dat er heel veel is om dankbaar voor te zijn. Ik zie het mooie in de mensen en in het leven.

Maakt dit mij kwetsbaar? Jazeker, maar op een positieve manier. Want ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om de kleine alledaagse dingen vast te leggen.
Ik neem al mijn gevoel en emoties mee in mijn werk en verwerk het in jullie reportage door op zoek te gaan naar dingen die vergankelijk zijn, de band tussen jullie, emoties en humor. Het tempo van het gewone leven ligt hoog, maar de dingen die je nu misschien behoorlijk irritant vindt (denk aan driftbuitjes of smeerboel bij het eten) gaan voorbij en zullen later de meest waardevolle herinneringen worden.

It’s all about the little things in life.
documentaire familiefotograaf Liesbeth Parlevliet

Credits: Nienke Koedijk   

Wil je niets missen?

Schrijf je dan snel in voor

The Little Things in Life