Familiefotografie Amersfoort | ontspannen en kleurrijk

Deze gezellige familie heb ik op de foto gezet in de Soesterduinen bij Amersfoort, een prachtig stukje natuur waar je heerlijk kan ontspannen. Wandelen, luieren, picknicken, voetballen enzovoorts. Aan het eind van de middag spraken we af en liepen een stukje de duinen in.

Ze waren goed voorbereid, want ze hadden van alles bij zich: dekens om op te zitten, ballen, een frisbee, een vlieger, bellenblaas, en van alles te eten en te drinken.
Het is heerlijk om naar te kijken als er met een grote bal gegooid en geslagen wordt, waarbij oma nog fanatiek wordt ook! Ik leg ook vast hoe de kinderen op dit moment zijn, zij veranderen vaak zo snel en voor je het weet doen ze bepaalde dingen niet meer.

Foto’s waarbij de hele familie samen is, zonder te poseren. Dat zijn foto’s om nu van te genieten (in een mooi album of in het groot aan de muur), en het zijn zeker foto’s die prachtig zijn voor later.

familiefotografie soesterduinenfamiliefotografie amersfoortfotoshoot amersfoortfotografie amersfoortfamilieshoot amersfoortfamiliefotografie amersfoortspelen in het zanddrinken op de soesterduinen amersfoortfamiliefoto's amersfoortfammiliefotografie amersfoortdocumentaire familiefotografie amersfoortfamiliereportage amersfoort

 

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag zo’n reportage voor je gezin of familie?

Check dan eens de portfolio familiefotografie voor meer van dit soort reportages, of lees eens wat meer over mij als fotograaf.