Familiefotografie Amstelveen | documentaire gezinsfotografie

Eerder deze maand ging ik op pad naar Amstelveen om bij een jong gezin een reportage te maken. Moeder Nathalie wilde geen geposeerde foto’s. De keren dat zij dat hadden gedaan (trouwfoto’s en babyshoot) was het hen niet goed bevallen en uiteindelijk waren ze teleurgesteld over het resultaat omdat ze er niet echt op stonden zoals ze waren. 🙂 Beter dan dat kan ik het niet omschrijven – dat is precies de reden waarom ik werk zoals ik werk! Een gezinsreportage met jonge kinderen, zonder te poseren en te regisseren – het kan! En sterker nog: het levert de beelden op waar iedereen blij van wordt en waarbij iedereen op de foto staat zoals hij of zij echt is.
In dit geval, met twee jonge kinderen, is dat zeker gelukt. De oudste, Daan, is een wervelwind van 16 maanden. Hij heeft geen zitvlees, liep al RUIM voor zijn eerste verjaardag en RENT inmiddels door de kamer, klimt op de bank en is nergens bang voor. Hun tweede kindje, Thomas, is de rust zelve. Tevreden drinkt hij zijn fles en kijkt rustig om zich heen terwijl zijn oudere broer de gemoederen bezig houdt.
Nathalie verklapte me dat zelfs de leidsters van de kinderopvang “hun handen vol hadden” aan Daan en dat ze er naar uit keek om weer te gaan werken, zodat ze af en toe uit deze up tempo situatie zou komen. 🙂

Nathalie en Wouter, ik vond het heerlijk om bij jullie thuis deze reportage te mogen maken. Een klein stukje van jullie gezinsleven, voor altijd vastgelegd.

familiefotografie amstelveengezinsfotografie amstelveenfotoshoot  familie amstelveenfotoshoot kinderen amstelveen babyfotografie amstelveenkinderfotografie aan huiskinderfotografie amstelveen

Ook enthousiast geworden na het zien van zulke spetterende gezinsfoto’s?

Kijk eens wat ik voor jullie kan betekenen en check de portfolio familiefotografie, of maak kennis met mij als fotograaf.