Een workshop voor gevorderde documentaire familiefotografen

Nieuwe data voor het voorjaar volgen binnenkort

Ligt jouw hart bij documentaire familiefotografie? En zou je graag sterkere beelden willen maken? Liesbeth Parlevliet en Marjolijn Maljaars – beide documentair familiefotograaf in hart en nieren – organiseren komend najaar een workshop voor fotografen die al Day in the life reportages fotograferen maar graag sterkere beelden en betere reportages willen maken.
Liesbeth en Marjolijn hebben een brede kennis in dit genre en daarnaast ruime ervaring door het fotograferen van veel reportages, het volgen van intensieve workshops en het werken met een mentor.

Documentaire familiefotografie, day in the life
Programma

De workshop bestaat uit twee dagen. Op dag 1 (9.00 tot 17.00 uur) gaan wij de drie belangrijkste pijlers van een foto behandelen: Compositie, Licht en Moment. Ook komt er een stukje marketing aan bod: waar en hoe vind je klanten die Day in the Life reportages willen boeken?

Tussen dag 1 en dag 2 liggen twee weken, hierin heb je de tijd om twee reportages te fotograferen van ongeveer 4 uur. Op dag 2 (9.00 tot 20.00 uur) gaan we deze reportages uitgebreid bespreken. Met een gezellig etentje sluiten we de workshop af.

Er komt een Facebookgroep speciaal voor de workshop, hier kun je terecht met al je vragen. Tijdens de workshop, bijvoorbeeld nadat je de eerste reportage hebt gefotografeerd en waarbij je tegen dingen bent aangelopen, maar zeker ook daarna.

Prijs voor deze intensieve workshop voor gevorderden:

750 euro exclusief btw

Deze prijs is inclusief koffie & thee, lunch op beide dagen en diner op dag 2.
Voor meer informatie of aanmelden: movingforward@docuworkshops.nl

Wil je niets missen?

Schrijf je dan snel in voor

The Little Things in Life