Mentoring & coaching voor de fotograaf die echt stappen wil maken

Data in overleg

Voor fotografen die echt een stap verder willen, bied ik privé mentoring aan. Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van documentaire familiefotografie, heb ik een schat aan informatie verzameld. In het mentortraject deel ik die met jou zodat je je fotografie naar een hoger plan kunt tillen.

Helemaal op maat voor jou

We bekijken op welk vlak je wilt leren maar ook waar je op dat moment aan toe bent. Wat wil je leren? Waar loop je tegen aan? Zijn er specifieke dingen die je wilt weten? Ik deel al mijn kennis met je. Zo wordt de coaching helemaal op maat voor jou.

Mogelijkheden

Mentoring is mogelijk per dagdeel, of in een maand- of kwartaaltraject. Mail me voor de mogelijkheden en meer informatie: halloliesbeth@rawfamiliefotografie.nl 

documentaire familiefotografie, day in the life
Documentaire familiefotografie, day in the life

Wil je niets missen?

Schrijf je dan snel in voor

The Little Things in Life