Het was een bijzondere ervaring om een dag in ons gezin met, en door de ogen van, een fotograaf te beleven. Het laat je zelf ook met andere ogen naar je eigen gezin kijken. Na het eerste half uur was het heel gewoon dat Liesbeth er was. Het helpt natuurlijk enorm dat ze een vriendelijk, warm en gezellig mens is. De dag was een mooie beleving, een aanrader!
broer & zus
Riëtte en Eelco
Naast dat het gezellig is dat je er bent, is de hele shoot heerlijk ongedwongen en stoort het niet in de normale gang van zaken. De kinderen voelden zich ook prima op hun gemak. Het is een aanrader voor iedereen die een alledaagse dag vast wil leggen…
day in the life amersfoort
Ard en Petra Jol
De dag vloog voorbij en we hadden helemaal niet door dat Liesbeth aanwezig was en foto's maakte. Bij heel veel van de foto's konden we ons niet herinneren dat ze die had gemaakt. De kinderen vroegen de dag erna waar Liesbeth was, ze misten haar en ze hoorde er gewoon bij.
documentaire gezinsfotografie
Jakob en Jolanda Thusgaard
We hebben de middag dat je er was als heel prettig en ontspannen ervaren. Je was gezellig, maar tegelijkertijd merkten we niet dat je foto's maakte. Het was heel natuurlijk. We misten je de dag erna enorm!
day in the life oud-beijerland
Robert, Miranda & Finn

Wil je niets missen?

Schrijf je dan snel in voor

The Little Things in Life