Inspiratie opdoen voor het nieuwe seizoen

Gisteren heb ik met een collega een hele dag inspiratie opgedaan en gebrainstormd over plannen voor het volgende seizoen. Dit deden we in Lodge Noordwijk (‘s zomers beter bekend als De Branding), en we waren daar niet de enige!

Onder het genot van diverse koppen koffie (koffie verkeerd voor mij, cappuccino voor Jeannine), een heerlijke lunch en later ook nog verse appeltaart met slagroom hebben we gekletst over van alles en nog wat en plannen gemaakt voor volgend jaar. Het plan was om een flinke wandeling over het strand te maken, maar het was vreselijk koud en grijs gisteren. De warme dekens en de koffie vonden we uiteindelijk toch aantrekkelijker… :-) En toen werden alle gasten in de loop van de middag ook nog verwend met warme appelsap met steranijs en likeur (jammie!!!), en huisgemaakte pizza!

Qua lokatie en inrichting lijkt het me trouwens fantastisch om daar een winterse loveshoot te doen… dus voel je je aangesproken neem dan snel contact met me op! Klik HIER voor meer informatie!

Ik ga daar gauw nog eens een keer naar toe, wat een heerlijke dag. Mijn accu was weer helemaal opgeladen. (foto’s van mij met koffie zijn gemaakt door Jeannine).

inspiratieinspiratieinspiratieinspiratieinspiratieinspiratieinspiratieinspiratieinspiratie

 

2 notes + Add comment
  • Amanda Drost

    on 14 januari 2015  10:41

    Wat een heerlijke plek!! x

  • Jeannine Rijsdijk

    on 5 december 2014  16:08

    Love this place! Vond t gezellig Liesbeth ;) X