Ik fotografeer “in home” sessies, dat betekent een reportage bij jullie thuis! Heerlijk ontspannen in jullie eigen vertrouwde omgeving.
Dat betekent voor jullie:
– Iedereen in zijn of haar eigen favoriete kleren!
– Kinderen die kunnen en mogen doen wat ze altijd doen.
– Kinderen die normaal “de kat uit de boom moeten kijken” zullen zich veilig voelen en zich veel opener gedragen!
– Bij een documentaire reportage ben je 100% jezelf dus kom je altijd over zoals je echt bent. In jullie eigen, vertrouwde omgeving. Of ergens anders, als jullie daar toevallig zin in hebben. 🙂

Kortom – een win-win-situatie, en daarom de ideale reportage voor ieder gezin.

day in the life, familiefotografie, kinderen, voetballen

Het resultaat? Een prachtige serie foto’s van het reilen en zeilen binnen jullie gezin, de connecties, de liefde, de chaos.

BONUS:

jullie staan er zelf ook op. Precies zoals jullie zijn.

In elke sessie leg ik zoveel mogelijk mooie momenten vast, afhankelijk van de tijd en de dingen die gebeuren, zullen dit er meer of minder zijn. Tijdens elke reportage streef ik ernaar om minstens één foto te maken met alle leden van het gezin, familieactiviteiten zoals een spelletje doen of ravotten op de bank lenen zich hier heel goed voor.
Willen jullie liever een reportage op lokatie? Bijvoorbeeld van het gezamenlijk de stad in gaan op zaterdag met de wekelijkse afsluiting bij een heerlijk koffietentje? Of het vieren van een bijzondere dag met familie? Ook dat kan! Stuur me een mailtje of bel om te informeren naar de mogelijkheden!

Zo’n prachtige reportage met onvergetelijke herinneringen is al te boeken vanaf 395 euro. Mail naar halloliesbeth@rawfamiliefotografie.nl voor een pdf met alle informatie over de mogelijkheden. Bellen mag natuurlijk ook: 06-28410068.
Wanneer mag ik bij jullie langs komen?